"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende planlagte arrangementer:

 

 

Den 28. december 2021 - 1. januar 2022: Indre stilhed og fordybelse - nytårsretreat med Svend Trier og Anette Meldgaard

 

Den 18. - 20. februar 2022: Bevidsthed, kærlighed og forvandling - aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss

 

Den 7., 8. og 9. marts 2022: En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus med Svend Trier

 

Den 12. - 13. marts 2022: Meditation og følelsernes forvandling - meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier

 

 

 

Corona forholdsregler 

Selvom corona restriktionerne nu officielt er ophørt, vil vi indtil videre fortsat være opmærksomme på, hvordan situationen udvikler sig, og for en sikkerheds skyld stadig holde afstand og sætte begrænsninger på antallet af deltagere ved vores arrangementer, så alle kan føle sig trygge. 

     Hvis man har symptomer, der kunne have relation til coronavirus, beder vi om, at man holder sig hjemme, indtil man i minimum 48 timer har været symptomfri, eller man er blevet testet negativ. Hvis man for nylig (indenfor de seneste dage) har været sammen med mennesker, som er testet positive for Covid 19, bedes man venligst også undlade at dukke op. I begge tilfælde vil man da kunne få refunderet sin kursusafgift eller overføre den til et senere kursus/seminar. 
     Hvis vi må udsætte et arrangement pga de til enhver tid gældende corona-restriktioner, vil du kunne vælge at få din fulde betaling tilbage, eller du kan overføre betaling til et senere arrangement.  

 

 

 

 

solopgang rosa vinterhimmel

 

"When we are simply present with what's happening wihin and around us, a natural sense of love and compassion arises. Like awareness these qualities are not something we have to develop or cultivate. They are abiding qualities of our true nature". - Mingyur Rinpoche

 

Indre stilhed og fordybelse - kunsten at give slip

- nytårsretreat med Svend Trier og Anette Meldgaard den 28.12. - 01.01.

Vores nytårsretreat finder næste gang sted i dejlige, fredfyldte omgivelser i Inspirationscentret i nærheden af Maribo på Lolland. Læs mere om dette sted på www.inspirationcenter.dk
      Dette retreat er en lejlighed til indre fordybelse og fornyelse, til at give slip på det gamle år og byde det nye og ukendte velkommen. Hovedvægten vil være på meditation, bevidsthedstræning, spørgsmål-svar sessioner og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse. Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 
      Hver morgen (fra 7.30 – 9.00) inden morgenmad har vi 1½ times enkle yogaøvelser med liggende afspænding til sidst (alle kan være med), og om formiddagen har vi fokus på meditation, bevidsthed og væren fra kl. 10.30 - ca. 12.30. Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture eller hvile og afkobling på værelset eller i opholdsrum. Fra 15.30 - ca. 18.15 er der igen undervisning med meditation – afsluttende med 1 times yoga inden aftensmaden, som serveres kl. 18.30. Kl. 19.45 - ca. 21.15 runder vi dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog.  

Undervisere: meditationslærer Svend Trier og yoga-lærer Anette Meldgaard

Hvem henvender kurset sig til? Kurset er fortrinsvis for mennesker, der allerede har en vis erfaring med meditation og mindfulness, og som gerne vil gå dybere.

Tid og sted: Check-in tirsdag den 28.12. ml. kl. 16.30 – 18.00. Kl. 18.30 serveres et let aftensmåltid og vi starter med første møde kl. 19.45. Kurset slutter lørdag den 1. januar med frokost fra kl. ca. 12.30.

Forplejning: Der vil være mulighed for at få både vegetarisk og vegansk kost. Selve nytårsaften serveres der også fisk for de, der ønsker det.

Pris: Samlet pris for kursus, ophold og fuld forplejning:  5565 kr. per person på delt dobbeltværelse. På enkeltværelse 6365 kr. ved tilmelding inden den 1. november. Herefter stiger prisen generelt med 550 kr. per deltager. Hvis du ønsker glutenfri kost, er der et tillæg i prisen på ialt 200 kr. for alle dage. 

Tilmelding: Mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  og tilkendegiv, om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker bo på dobbeltværelse, dvs. dele værelse med en anden deltager, må du selv have en partner eller makker med på kurset, som deler værelset med dig. Ellers kan vi ikke garantere muligheden for dobbeltværelse. 
      For endeligt at sikre din plads bedes du indbetale et depositum/kursusafgift på kr. 2650 til følgende Danske Bank konto: Reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984. Restbeløbet, dvs. betalingen for kost og logi, skal først betales senere. Du vil modtage en påmindelse herom.

Regler ved afmelding:

Ved afmelding tidligere end 3 uger inden kursets start vil du få din samlede betaling retur minus et afmeldingsgebyr på 1250 kr. Ved afmelding senere end 3 uger inden kurset, vil du kun få halvdelen af den samlede betaling for kost og logi og kursus retur. Ved afmelding efter den 21. december gives normalt ingen tilbagebetaling. 

    Hvis vi bliver nødt til at aflyse kurset pga gældende corona-restriktioner, vil du få den fulde betaling tilbage. Det gælder ligeledes, hvis du er blevet testet positiv for corona op til kurset og kan fremvise dokumentation herfor.
Vi tilråder hurtig tilmelding, da vores nytårsretreats sædvanligvis bliver fuldt bookede.

 

 

 

richard-and-kathy-300x210

 

"Jo mere vi har modet til at se vores følelser i øjnene - og til at tillade det, som er, uden at dømme, desto nærmere kommer vi vores sande væren". - Richard Moss

 

Bevidsthed, kærlighed og indre forvandling

Aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss den 18. - 20. februar 2022 i København

Richard Moss, M.D., højt repekteret spirituel lærer og forfatter til bl.a. ”Livets mandala”, vender tilbage til København for at holde aften- og weekendseminar den 18. - 20. februar 2022. Richard's arbejde forener spiritualitet og dybdepsykologi, og han er kendt for sin indsigtsfulde og dybt inspirerende formidling og for sit særlige nærvær, der har berørt tusinder af mennesker i alle dele af verden.

      Et kursus med Richard Moss er en lejlighed til at få et nyt og udvidet perspektiv på ens udfordringer og ens tilværelse som helhed og til åbne døren til bevidsthedens dybere ressourcer. Richard taler og underviser ud fra øjeblikket i response til den energi og de behov, der opstår i situationen. Der er derfor aldrig to af hans kurser, som er ens, og alligevel er der en rød tråd, som går igen i al hans undervisning. Bl.a. kan du forvente at

- få hjælp til at frigøre dig fra selvsaboterende historier og overbevisninger, og finde en vej tilbage til dit sande, autentiske selv.

- lære om, hvordan du kan leve med et åbent hjerte og med en større tillid, selv når du udsættes for udfordringer og kriser i dine relationer og dit forhold til verden og livets skiftende omstændigheder.
- opdage, at dine menneskelige relationer, herunder i særlig grad de nære relationer, kan blive en vej til øget bevidstgørelse og spirituel udvikling og en dybere intimitet med hele eksistensen.

- få inspiration til at løfte dit energi- og bevidsthedsniveau og forfine din meditative og spirituelle praksis.

Når Richard Moss besøger København til februar vil han denne gang blive ledsaget af sin hustru Kathy Fellows-Moss, som også vil undervise på weekend-workshoppen. Kathy har over 15 års erfaring med undervisning i meditation og kropscentrerede former for indre praksis. Hun hjælper mennesker med at udvikle deres indre ”spirituelle muskler”, herunder evnen til bedre at kunne rumme mentale, følelsesmæssige eller fysiske udfordringer - med medfølelse og kærlighed.

     Richard og Kathy taler begge et klart og tydeligt engelsk! 

Aftenseminar – tid, sted og pris:

Fredag den 18. februar kl. 19.00 – 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station. Pris: 230 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. januar. Herefter 290 kr. Klik her for tilmelding!
Weekend-seminar – tid, sted og pris:
Lørdag den 19. februar kl. 10.30 – ca. 17.30 og søndag den 20. februar kl. 10.30 – 16.30. Begge dage vil der være en frokostpause på 1½ time. Du kan medbringe din egen madpakke eller vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Pris: 1580 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. januar. Herefter 1880 kr. Samlet pris for aften- og weekendseminar: 1760 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. januar. Herefter 1960 kr. Klik her for tilmelding!

 

 

Ganga SVend til nyhedsmail

En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus den 7., 8. og 9. marts 2022 i Kbh. 

Hvadenten du er nybegynder eller øvet mediterende kan du have stor glæde af dette kursus, hvor du lærer forskellige redskaber til at reducere den indre mentale støj og finde frem til en naturlig stilhed, ro og indre glæde, som du kan tage med dig ud i dagligdagen. Du lærer desuden, hvordan du forholder dig til forskellige udfordringer i forbindelse med din meditationsudøvelse - f.eks. rastløshed, indre uro og tankemylder eller en tendens til at falde i søvn. Vi kommer også ind på, hvorledes du bedst kan integrere den meditative bevidsthed i dit aktive liv.

     Kurset består af 4 mødegange á hver 1½ times varighed. De tre første mødegange er 7., 8. og 9. marts 2022, fra kl. 17.30 - ca. 19.00. Derudover er der et opfølgende møde efter 1 - 2 uger efter nærmere aftale. Underviser: meditationslærer Svend Trier. Sted: Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Kursuspris: 1550 kr. For studerende ledige og pensionister er prisen 1250 kr. Når man én gang har taget dette kursus, kan man altid deltage igen senere som genopfriskning - helt gratis. Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

Svend7 til nyhedsmail beskaaret 

"Our practice is to include all things, not to avoid or exclude anything". - Genpo Roshi

 

Meditation og følelsernes forvandling

Meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier den 12. - 13. marts 2022

I denne weekend vil have fokus på, hvorledes meditation og nærværstræning kan skabe et rum for transformation af vanskelige følelser. Vi vil beskæftige os med flere forskellige strategier til at arbejde med følelser og med egoet, og se hvorledes udfordringer, kriser og tilsyneladende hindringer på ens vej kan være døren ind til større visdom og indsigt. Kurset er bl.a. en lejlighed til at gå dybere i sin meditations- eller mindfulnesspraksis.

Tid, sted og pris: Lørdag den 12. marts kl. 11 – 17.30 (med en frokostpause på 75 minutter fra ca. kl. 13) og søndag den 13. marts kl. 14 – 17. Foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: kr. 975 ved tilmelding/betaling inden den 01.02. Herefter er prisen 1275 kr. Tilmelding: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

 

 

eckhart paa baad

 

Awakening wisdom

A 5-day retreat with Eckhart Tolle and Kim Eng. Due to the COVID 19 situation the planned retreat in India has been cancelled. Instead we are planning a replacement retreat in Norway, September 19 - 24, 2023 - with the same program, topic and length of time. More information about this retreat will be available early next year (2022). 

 

For this retreat Eckhart and Kim will draw on the profound insights of the sages of India, and show the practical relevance of their teachings for us in today's challenging world. They will lead us on a journey of inner discovery to help awaken the deeper levels of wisdom and joy within our being.

      We expect to have more information about the retreat early in 2022.

 

Wisdom comes with the ability to be still. Just look and just listen. No more is needed. Being still, looking, and listening activates the non-conceptual intelligence within you. Let stillness direct your words and actions.” - Eckhart Tolle

 

Highlights: 
- Inspiring daily talks with Eckhart Tolle
- Presence Through Movement practice and talks with Kim Eng
- Group meditation and question-and-answer sessions with Eckhart and Kim 

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et non-refunderbart gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Der gælder særlig afmeldingsregler i forbindelse med covid 19 situationen (se under Corona forholdsregler øverst på denne side). Ellers gælder følgende normale afmeldingsregler: Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars er nødt til at aflyse et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os. Ved refundering til lande udenfor Danmark trækker vi et gebyr på 50 kr., som det koster os at foretage en bankoverførsel til udlandet.
 
Tilmeldin