"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer:

 

Den 22. - 27. juli: Bevidsthed og livsglæde - sommerkursus på Samsø med Anette Meldgaard og Svend Trier 

 

Den 29. august - 1. september; Bevidsthed, kærlig og indre forvandling - seminarer med gæstelærer Richard Moss

D
en 07. september: I stilhedens rum - en meditationsdag med Svend Trier 

 

Den 03. oktober: Ved kærlighedens udspring - en aften med Madhurima Rigtrup

Den 05. - 06. oktober: Yoga, meditation og kunsten at leve indefra - en weekend-workshop med Sussie Jensen og Svend Trier

 

Den 07., 08. og 09. oktober: En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus med Svend Trier


Vi opdaterer regelmæssigt denne side med nye arrangementer. Tilmeld dig Quantum Seminars' nyhedsmail (se venstre kolonne) for at blive holdt ajour!

 

Forholdsregler ved corona, influenza ell. lignende
Hvis man har symptomer, der kunne have relation til coronavirus eller almindelig influenza og lign, beder vi om, at man holder sig hjemme, indtil man er rask. I dette tilfælde vil man da kunne få refunderet sin kursusafgift (ved gæstelærere) eller overføre den til et senere tilsvarende kursus (ved meditationskurser eller meditationsweekends og -dage) - forudsat at man har afmeldt per mail inden kursets start. Bemærk, at der gælder særlige afmeldingsregler for retreats/opholdskurser - klik her! 

 
Samsø-gæstehus-986x696

Bevidsthed og livsglæde
Sommerkursus med yoga og meditation på Samsø
Den 22. - 27. juli med yogalærer Anette Meldgaard og meditationslærer Svend Trier.

5 dage med fokus på indre fordybelse og væren i nuet. En lejlighed til at koble totalt af, give slip på den indre bagage og forny sig selv indefra. Foregår i fredfyldte og naturskønne omgivelser på Samsø Retreat, Anette Meldgaards eget kursusted, lige op ad skoven og med 15 minutters gang til strand.
     Yoga-undervisning morgen og sidst på eftermiddagen og fokus på meditation formiddag og aften. Der vil være en lang eftermiddagspause, hvor der er tid til at nyde de smukke omgivelser, slappe af og evt. tage på stranden og bade. En af dagene er der kun undervisning morgen og aften og derfor tid til at tage ud og udforske den smukke ø. 
     Der serveres sund, nærende og velsmagende vegetarisk eller vegansk mad på kurserne. 
     Et sådant  yoga- og meditationsretreat over flere dage kan sætte et dybt aftryk i krop og sjæl, som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende. Hurtig tilmelding tilrådes. Læs mere og tilmeld dig gennem Anettes hjemmeside. Her er link: https://yogamo.dk/yogaogmeditationsretreatpaasamsoe/

 

 

 

moss natur2013

”Awakening as the Aware Self is one fundamental and essential part of the journey. The other part is maturing spiritually in daily life. Here is where we learn that, ultimately, Awareness itself has little meaning until it is in service to Love". - Richard Moss

 

Bevidsthed, kærlighed og indre forvandling

Richard Moss i København den 29. august - 01. september

 

Det er med stor glæde at vi kan annoncere, at Richard Moss endnu engang vender tilbage til København den kommende august for at holde aften- og weekendseminar den 30.08. - 01.09. og et eftermiddagsseminar om ”Mandala of Being” torsdag den 29.08. 


Richard Moss, M.D.,
er en værdsat spirituel lærer og forfatter til bl.a. ”Livets mandala”. Hans arbejde forener spiritualitet og dybdepsykologi, og han er kendt for sin indsigtsfulde og dybt inspirerende formidling og for sit særlige nærvær, der har berørt tusinder af mennesker i alle dele af verden.
Et kursus med Richard er en lejlighed til at få et nyt og udvidet perspektiv på ens udfordringer og ens tilværelse som helhed og til åbne døren til bevidsthedens dybere ressourcer. 
        Richard taler og underviser ud fra øjeblikket i response til den energi og de behov, der opstår i situationen. Der er derfor aldrig to af hans kurser, som er ens, og alligevel er der en rød tråd, som går igen i al hans undervisning. Bl.a. kan du forvente at
- få hjælp til at frigøre dig fra selvsaboterende historier og overbevisninger, og finde en vej tilbage til dit sande, autentiske selv.
- lære om, hvordan du kan leve med et åbent hjerte og med en større tillid, selv når du udsættes for udfordringer og kriser i dine relationer og dit forhold til verden og livets skiftende omstændigheder
- opdage, at dine menneskelige relationer, herunder i særlig grad de nære relationer, kan blive en vej til øget bevidstgørelse og spirituel udvikling og en dybere intimitet med hele eksistensen.
- få inspiration til at løfte dit energi- og bevidsthedsniveau og forfine din meditative og spirituelle praksis.

Aftenseminar med Richard Moss – tid, sted og pris: Fredag den 30. august kl. 19.00 – 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station. Pris: 230 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juli. Herefter 290 kr. Klik her for tilmelding!
Weekend-seminar med Richard Moss – tid, sted og pris: Lørdag den 31. august kl. 10.30 – ca. 17.30 og søndag den 01. september kl. 10.30 – 16.30. Foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 23, kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Begge dage vil der være en frokostpause på 1½ time. Du kan medbringe din egen madpakke eller vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Pris: 1580 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juli. Herefter 1880 kr. Samlet pris for aften- og weekendseminar: 1730 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juli. Herefter 1980 kr. Klik her for tilmelding!

 

Richardsmilendeny
Eftermiddagsseminar: ”The Mandala of Being” med R. Moss i Kbh d. 29.08.

The Mandala of Being er et virkningsfuldt redskabtil selvudforskning og indre frigørelse udviklet af Richard Moss og beskrevet i hans bøger Livets mandala (Borgens Forlag) og Inside-Out Healing. Gennem dette redskab er det muligt at nå ind til selve roden af vores begrænsende og falske identifikationsmønstre. Man bevidstgøres omkring de måder, hvorpå man mister kontakten med sit sande selv og fortaber sig i forskellige tankemønstre og historier - det være sig fremtids- og fortidshistorier eller domme, der har at gøre med en selv og andre. Desuden lærer man, hvorledes man atter finder tilbage til sig selv, til sin egen essentielle væren bagom egoets mønstre og sindets konflikter.
      Det er et værktøj, som forbinder dybdepsykologi, meditation og energibevidsthed, og som i sin anvendelse er dybt forankret i krop og følelse. Et værdifuldt redskab både for den enkelte og for alle slags terapeuter eller coaches i deres bestræbelse på at hjælpe deres klienter til at opnå indre frigørelse.
      Opdag hvordan du kan bruge bevidsthedens forvandlende kraft i forhold til livets store og små udfordringer, og lær at gøre brug af dette værdifulde redskab i dit arbejde med mennesker.
      Seminaret henvender sig til dig, der arbejder med mennesker – enten som terapeut, coach, mindfulness-instruktør, yogalærer, healer, i undervisningssammenhæng - eller på anden måde – men det er dog også åbent for mennesker, der ønsker at deltage alene for deres personlige udvikling.
Eftermiddags-seminar med Richard Moss – tid, sted og pris:

Torsdag den 29. august kl. 14.30 – 18.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station. Pris: 570 kr. ved tilmelding betaling inden den 1. juni. Herefter er prisen 720 kr. Der vil være en té-pause på ca. 20 minutter midtvejs i seminaret. Klik her for tilmelding!

 

 

Svend7 til nyhedsmail beskaaret
I stilhedens rum - indre fordybelse og fornyelse med Svend Trier lørdag den 7.09. i København
På denne dag vil du få ny inspiration til din meditations- eller mindfulness-praksis. Vi vil udforske forskellige meditationsformer - både meditation med objekt (f.eks. vejtrækning eller mantra) og uden objekt (åben tilstedeværelse) - og du vil få forskellige redskaber, som kan hjælpe dig til at styrke kontakten til din egen indre væren eller essens, dit spirituelle hjerte. Hvis vejret tillader det, vil vi også inkludere en gående meditation i en nærliggende park. Ind imellem meditationerne vil vi lave nogle enkle fysiske øvelser med inspiration fra yoga og Qi Gong. Denne meditationsdag er fortrinsvis for mennesker, der har en vis erfaring med meditation eller mindfulness, men som gerne vil gå dybere. Alle er dog velkomne til at søge om deltagelse. 
Tid, sted, pris og tilmelding: Lørdag den 7. september kl. 11 - 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 650 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. august. Herefter er prisen 770 kr. Tilmelding: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

Portrætfoto - maj24

Ved kærlighedens udspring
En aften med den danske spirituelle vejleder og forfatter Madhurima Rigtrup torsdag den 3. oktober i København

Madhurima er underviser, spirituel vejleder og forfatter til bøgerne Det intelligente hjerte og senest Ved kærlighedens udspring, som netop er blevet udgivet på forlaget ”Visdomsbøgerne”. Gennem tredive år har hun inspireret mennesker i ind- og udland til at opdage hjertets og bevidsthedens dybere dimensioner, og til at integrere den vågne væren i kroppen som fundament for den konkrete udfoldelse af levende nærvær og øget kærlighed mellem mennesker.
      Madhurima vil fortælle om sin seneste bog Ved kærlighedens udspring
. Den taler om kærlighedens inderste natur og det intime nærvær, der muliggøres gennem dyb stilhed, og den formår at formidle dette mellem linjerne og vække det i læseren. Desuden vil Svend Trier, med udgangspunkt i bogen, stille en række uddybende spørgsmål, og andre vil også have mulighed for at stille spørgsmål og indgå i dialog med forfatteren.
      Kom til en aften, hvor Madhurima – med udgangspunkt i egen dybe erfaring – vil søge at sætte ord på det uudsigelige, og desuden guide deltagerne i en kort meditation.

”Vi formes af det, vi elsker. Så enkelt er det. Hvis vi elsker vågent nærvær, bliver hjertet vågent nærværende. Hvis vi elsker at holde hjertets rum rent, bliver hjertet en afspejling af ren kærlighed”.  – Madhurima Rigtrup

Tid, sted, pris og tilmelding: Torsdag den 3. oktober kl. 19.30 - ca. 21.15. i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.  Pris 120 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

Sussie Svend final

Yoga, meditation og kunsten at leve indefra
2-dages fordybelse med yogalærer Sussie Jensen og meditationslærer Svend Trier den 05. - 6.10. i København
Kom til en inspirerende weekend med fokus på yoga og meditation. Om formiddagen fra 9.30 - 12 tager Sussie dig gennem et yogaprogram med grundig opvarmning, solhilsener, de kendte klassiske asanas (stillinger), pranayama (åndedrætsøvelser) og en lang guidet yoganidra (yogisk dybdeafspænding). Du bliver mødt på mange niveauer - det fysiske og mentale såvelsom den spirituelle dimension berøres gennem yogaen.
    Efter en times frokostpause underviser Svend Trier fra 13 - 15.30 i meditation. Vi kommer til afprøve flere forskellige veje og arbejder henimod en større åbenhed i sind og hjerte. Der bliver tid til spørgsmål og refleksion undervejs.  
     Vi skal være i en stor, lys sal i et yogacenter ved Søerne. Der er steder i nærheden, hvor du kan købe frokost, og du er også velkommen til at tage egen madpakke med og spise frokost i yogacentret. Vi sørger for té og lidt snacks. 
     Medbring din egen yogamåtte og evt. en notesbog. Alt andet udstyr findes i salen. Til meditationen kan du sidde på en stol eller på en pude. 
Om underviserne:   

Sussie er en erfaren og værdsat yogalærer, som selv har uddannet utallige yogalærere. Har skrevet bogen "Yoga i hvile - restorativ yoga for alle". Svend har undervist i meditation siden begyndelsen af 70'erne og er en af pionererne indenfor området. Har bl.a. udgivet bogen "Yoga som spirituel praksis", 

Tid, sted og pris: 
Lørdag den 5.10. kl. 10.30 - 15.30 og søndag den 6.10. kl. 10.30 - 15.30. Begge dage er der en times frokostpause midtvejs. Sted: Yoga ved søerne, Nørrebrogade 5, baghuset, København N. Pris: 1450 kr. Maks. antal deltagere: 20.
Tilmelding: https://www.jensen-yoga.dk/kontakt#Tilmeldingogbetaling  NB! Du kan ikke tilmelde dig denne workshop gennem Quantum Seminars.

 

meditation photo

"In meditation you become silent and remain at rest in your own true Self". - Amma
En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus den 7., 8. og 9. oktober i Kbh. - alle dage fra 17.30-19.00
Hvadenten du er nybegynder eller øvet mediterende kan du have stor glæde af dette kursus, hvor du lærer forskellige redskaber til at reducere den indre mentale støj og finde frem til en naturlig stilhed, ro og indre glæde, som du kan tage med dig ud i dagligdagen. Du lærer desuden, hvordan du forholder dig til forskellige udfordringer i forbindelse med din meditationsudøvelse - f.eks. rastløshed, indre uro og tankemylder eller en tendens til at falde i søvn. Vi kommer også ind på, hvorledes du bedst kan integrere den meditative bevidsthed i dit aktive liv. Kurset består af 4 mødegange á hver 1½ times varighed. De tre første mødegange er 7., 8. og 9. oktober - alle dage fra kl. 17.30 - ca. 19.00. Derudover er der et opfølgende møde efter 1 - 2 uger efter nærmere aftale. Underviser: meditationslærer Svend Trier. Sted: Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Kursuspris: 1650 kr. For studerende ledige og pensionister er prisen 1350 kr. Når man én gang har taget dette kursus, kan man altid deltage igen senere som genopfriskning - helt gratis. Der er stadig ledige pladser! Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  
 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen. Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984. Husk at angive email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering. Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et non-refunderbart gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Der gælder særlig afmeldingsregler i forbindelse med covid 19 situationen (se under Corona forholdsregler øverst på denne side). Ellers gælder følgende normale afmeldingsregler: Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. Hvis afmeldingen skyldes helt særlige omstændigheder som f.eks. akut opstået sygdom, kan man sende os en mail med anmodning om refundering. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars er nødt til at aflyse et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os. Ved refundering til lande udenfor Danmark trækker vi et gebyr på 50 kr., som det koster os at foretage en bankoverførsel til udlandet.
 
Tilmeldin