"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer

 

Den 17. - 19. august: Bevidsthed og forvandling - møder/satsangs med den spirituelle lærer Sat Shree

 

Den 8. - 9. september: At komme hjem til sig selv - fordybelses- og meditationsweekend med Svend Trier 

 

Den 16. - 18. november: Den største opdagelse - erkendelse af virkelighedens fundamentale natur. Aften- og weekendseminar med den spirituelle advaita-lærer Rupert Spira

 

Den 28. december - 01. januar: At synke ind i væren - nytårsretreat med Svend Trier og Anette Meldgaard 

 

 

 

 

satshreenyt

"The Universe is right now presenting exactly what you need to meet and resolve". - Sat Shree

 

Bevidsthedens forvandling 
- satsangs med Sat Shree den 17. - 19. august i København. Stadig ledige pladser. Billetter kan købes ved døren 20 min. før start.


Sat Shree er en amerikansk spirituel lærer, der underviser ud fra sin egen dybe realisering og forståelse for den spirituelle opvågningsproces. Nu besøger han for første gang Danmark og holder "Satsangs" i København den 17. - 19. august. Ordet "Satsang" betyder i denne sammenhæng at mødes for sammen at udforske den nye bevidsthed, som er begyndt at vågne op på planeten, og undersøge, hvorledes vi hver især er i stand til at integrere denne nye bevidsthed i vores daglige liv. 
    Hvert møde begynder og slutter med en periode i stilhed og inkluderer et oplæg fra Sat Shree og dialog eller spørgsmål/svar. Om søndagen den 19. august har man muligheden for at deltage i et mere intensivt program, som inkluderer perioder med stille meditation og dialog med Sat Shree, som kaster lys over forskellige faser af den spirituelle vej og forklarer, hvad det indebærer at leve et guddommeligt liv. 
    At befinde sig i Sat Shrees nærvær og energifelt kan være en dybt transformerende oplevelse, som er med til at befordre det næste skridt i den spirituelle opvågning. Som Sat Shree selv forklarer det: "Most of my work is with people who have already started the naturally occuring process of awakening, and I am showing them how to collaborate with that process, to get out of the way and let the universe do the work. Being in my energy field tends to accelerate their transformation". 

Møder med Sat Shree i København den 17. - 19. august
Alle møder foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. 

Satsang fredag den 17. august kl. 19 - 20.30. Pris: 150 kr.
Satsang lørdag den 18. august kl. 19 - 20.30. Pris: 150 kr.

"Intensive" søndag den 19. august kl. 11 - 18. Pris: 500 kr. Der vil være 1½ times frokostpause. Man bedes selv medbringe frokost madpakke eller man kan vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. 

Disse møder arrangeres af Sat Shrees organisation "New Dharma" i samarbejde med Quantum Seminars, som hjælper til med at annoncere dem. Tilmelding sker direkte til New Dharma. 

Tilmelding/betaling sker til New Dharma - ikke til Quantum Seminars. Klik her for tilmelding til aftenmøder: http://www.satshree.org/ndevents/satsangs/copenhagen/  Klik her for tilmelding til Intensive: http://www.satshree.org/ndevents/intensives/copenhagen/

 

 

 

Ganga SVend til nyhedsmail

At komme hjem til sig selv
Fordybelsesweekend med meditation og selvudforskning den 8. - 9. september
Meditation kan forstås på to forskellige måder - dels som selve tilstanden af meditation og dels som forskellige metoder og værktøjer til at nærme sig denne meditative bevidsthedstilstand. Når vi virkelig forstår, hvad den meditative tilstand går ud på ikke - og ikke mindst hvad den ikke går ud på - kan vi åbne os for denne tilstand på en mere direkte måde uden først at skulle gå igennem forskellige stadier. Det er ikke et spørgsmål om at prøve på at få sindet til at falde til ro, men om at blive opmærksom på den stilhed, som allerede findes i dybden af ens egen væren - vores egentlige natur eller sande Selv. I denne weekend vil udforske forskellige redskaber og metoder til åbne sig for denne værenstilstand og til integrere den i ens hverdagsliv. Vi vil meditere, arbejde med selvudforskning og Big Mind processen, og indimellem udføre nogle enkle yogalignende øvelser eller Qi Gong øvelser for bedre at få kroppen med i processen. Kurset henvender sig til mennesker, som allerede har en vis erfaring med meditation eller mindfulness, og som føler et behov for at fordybe og forny deres meditationspraksis. Underviser: meditationslærer Svend Trier.

Tid, sted og pris: Lørdag den 8. september kl. 11 - ca. 17.00 og søndag den 9. september kl. 13.30 - ca. 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 980 kr. ved tilmelding/betaling inden den 20. august. Herefter 1180 kr. Klik her for tilmelding!

 

 

 

rupert2

 

The greatest discovery in life is to discover that our essentiel nature does not share the limits nor the destiny of the body and mind”. - Rupert Spira.

 

Den største opdagelse – erkendelse af virkelighedens fundamentale natur

 

Aften- og weekendseminar med Rupert Spira den 16. - 18. november i København

 

Rupert Spira fra England er spirituel lærer og formidler af nondual visdom – dvs. indsigt i virkelighedens fundamentale enhed, den direkte erkendelse af at Selvet og verden ikke er to adskilte størrelse, men aspekter af den samme ubrudte helhed, ét på det essentielle plan.

       Det, som Rupert Spira formidler, kan man kalde for mindfulness på et højere niveau. Trin for trin og med stor klarhed og indlevelse guider han deltagerne hen imod en direkte erkendelse af bevidsthedens sande natur, der ligger bagom alle manifestationer og formdannelser. Og gennem en udforskning af selve vores måde at opfatte verden på bliver det muligt at se alle former og fænomener som manifestationer af den samme formløse Væren eller rene bevidsthed.

       Rupert Spira blev allerede i en ganske ung alder introduceret til mantra-meditation og til den klassiske advaita-visdom (”advaita” betyder nondual) gennem sin første lærer Dr. Francis Roles, som var elev af Shantananda Saraswati fra Shankara-traditionen i Nordindien. Blandt andre lærere, som siden har influeret ham, er J. Krishnamurti, Ramana Maharshi og Sri Nisargadatta Maharaj. Midt i 90'erne havde Rupert et betydningsfuldt møde med den amerikanske advaita-lærer Robert Adams, og derefter mødte han sin sidste lærer Francis Lucille, i hvis tilstedeværelse han oplevede ”blomstringen og fuldbyrdelsen af 30 års søgen”, og indså, at han ”var kommet hjem”.

 

 "Rupert Spira is one of the finest non-dual teachers of the present time. His penetrating insights into the nature of awareness, delivered with exceptional clarity and eloquence, take you straight to the heart of advaita. His articulate, well-reasoned approach to the essence of awakening, is not to be missed".
 - sagt af Peter Russell, forfatter til "The Global Brain" og "Den nødvendige fremtid".

 

Aftenseminar – tid, sted og pris:

Fredag den 16. november kl. 19.30 – 21.30 i Hellerup Kirkes Sognegård, Margrethevej 7B, Hellerup. Pris: 160 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. september. Herefter 240 kr. Klik her for tilmelding!

Weekendseminar – tid, sted og pris:

Lørdag den 17. og søndag den 18. november – begge dage kl. 10.30 – 12.30 og kl. 14.00 – 17.00 (med tepause) i Hellerup Kirkes Sognegård, Margrethevej 7B, Hellerup. Hvert møde starter med en kontemplation, guidet af Rupert Spira, efterfulgt af dialog (spørgsmål og svar). 

I frokostpausen begge dage kan man enten spise ude i Hellerup på et af de nærliggende spisesteder eller man kan medbringe egen frokostmadpakke.

Pris for weekendseminaret: 1470 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. september. Herefter 1670 kr. Klik her for tilmelding!

Det anbefales, at man om muligt deltager både fredag aften samt lørdag og søndag. Samlet pris for det hele: 1630 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. september. Herefter 1910 kr. Klik her for tilmelding!

 

 

 

 

 

langebaek

 

"Vores opgave består blot i at være, ikke at være noget eller nogen bestemt". - Ramana Maharshi

 

 At synke ind i væren

 

 4-dages nytårsretreat med meditation og yoga den 28.12.2018 - 1.01.2019.

 
Vores kommende nytårsretreat finder igen sted på det skønne Langebæk Retreat Center på Sydsjælland (mellem Vordingborg og Kalvehave). Kurset er en lejlighed til indre fordybelse og fornyelse, til at give slip på det gamle år og byde det nye og ukendte velkommen. Hovedvægten vil være på meditation, bevidsthedstræning og enkle yogaøvelser, spørgsmål-svar sessioner og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse.Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 

      Vi har en times enkle yogaøvelser (alle kan være med) hver morgen inden morgenmad (fra 7.30 - 8.30) og fokus på meditation, bevidsthed og væren om formiddagen fra kl. 10.15 - ca. 12.30. Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture eller hvile og afkobling på værelset eller i opholdsrum. Fra 15.30 - ca. 18.15 er der igen undervisning med meditation – afsluttende med 1 times yoga inden aftensmaden, som serveres kl. 18.30. Kl. 19.45 - ca. 21.15 runder vi dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog.  

Undervisere: meditationslærer Svend Trier og yoga-lærer Anette Meldgaard    

Tid og sted: Check-in fredag den 28.12. ml. kl. 17.00 – 18.00. Kl. 18.30 serveres et let aftensmåltid og vi starter med første møde kl. 19.45. Kurset slutter tirsdag den 1. januar kl. ca. 14.30. Kursussted: Langebæk Retreat Center, Petergaards Alle 2, 4772 Langebæk. 

Forplejning: Der vil være mulighed for at få både vegetarisk, vegansk eller normal kost. Normal kost vil i dette tilfælde sige fisk og fjerkræ med grønsager.

Samlet pris for kursus, ophold og fuld forplejning:  5100 kr. per person på delt dobbeltværelse. På enkeltværelse 5900 kr. På det nærliggende gods (2 minutters gang fra selve retreatstedet) kan vi desuden, om nødvendigt, inddrage nogle værelser, hvor priserne vil være en smule højere. Disse værelser bliver først tilbudt, når der er fyldt op på selve retreatstedet. Fra den 1. november stiger prisen generelt med 450 kr. per deltager. 

Tilmelding: Mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  og tilkendegiv, om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. For endeligt at sikre din plads bedes du indbetale et non-refunderbart depositum på kr. 1600 til følgende Danske Bank konto: Reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984. Restbeløbet skal være betalt senest den 1. december. Ved afmelding senere end 2 uger inden kurset, vil du kun få halvdelen af det samlede betaling for kost og logi og kursus retur. Ved afmelding efter den 21. december gives normalt ingen tilbagebetaling. Vi tilråder hurtig tilmelding, da vores nytårsretreats sædvanligvis bliver fuldt bookede.

 

 

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin