"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer:

 

Den 25. - 30. juli og den 08. - 13. august: Frihed og forbundethed - sommeretreats på Samsø med Anette Meldgaard og Svend Trier

 

Den 26. - 28. august 2022: Bevidsthed, kærlighed og forvandling - aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss

 

Den 13. september: Start på meditations- og udviklingsgruppe over 5 mødegange hver anden tirsdag aften med Svend Trier

 

Den 12., 13. og 14. september: En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus med Svend Trier

 

Den 1. - 2. oktober: Meditation og følelsernes forvandling - meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier

 

 

 

Corona forholdsregler 

Hvis man har symptomer, der kunne have relation til coronavirus, beder vi om, at man holder sig hjemme, indtil man i minimum 48 timer har været symptomfri, eller man er blevet testet negativ. Hvis man for nylig (indenfor de seneste dage) har været sammen med mennesker, som er testet positive for Covid 19, bedes man venligst også undlade at dukke op. I begge tilfælde vil man da kunne få refunderet sin kursusafgift eller overføre den til et senere kursus/seminar. 

     Hvis vi må udsætte et arrangement pga de til enhver tid gældende corona-restriktioner, vil du kunne vælge at få din fulde betaling tilbage, eller du kan overføre betaling til et senere arrangement.  

 

 

 

Samsø-gæstehus-986x696


Frihed og forbundethed: Sommerretreats med yoga og meditation på Samsø

Den 25. - 30. juli (retreat 1) og den 8.-13. august (retreat 2) med yogalærer Anette Meldgaard og meditationslærer Svend Trier. Stadig ledige pladser!

5 dage med fokus på indre fordybelse og væren i nuet. En lejlighed til at give slip på den indre bagage og forny sig selv indefra. Foregår i fredfyldte og naturskønne omgivelser på Samsø Retreat lige op ad skoven og med 15 minutters gang til strand.
     Yoga-undervisning morgen og sidst på eftermiddagen og fokus på meditation formiddag og aften. Der vil være en lang eftermiddagspause, hvor der er tid til at nyde de smukke omgivelser, slappe af og evt. tage på stranden og bade. En af dagene er der kun undervisning morgen og aften og derfor tid til at tage ud og udforske den smukke ø. 
     Der serveres sund, nærende og velsmagende vegetarisk eller vegansk mad på kurserne. 
     Et sådant retreat over flere dage kan sætte et dybt aftryk i krop og sjæl, som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende. Hurtig tilmelding tilrådes. Læs mere og tilmeld dig gennem Anettes hjemmeside. Her er links:
Retreat 1 den 25.-30. juli: https://yogamo.dk/yogaogmeditationsretreat/
Retreat 2 den 08. - 13. august: https://yogamo.dk/yogaogmeditationsretreatpasamso/

 

 

 

 

richard-and-kathy-300x210

 

"Jo mere vi har modet til at se vores følelser i øjnene - og til at tillade det, som er, uden at dømme, desto nærmere kommer vi vores sande væren". - Richard Moss

 

Bevidsthed, kærlighed og indre forvandling

 Aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss den 26. - 28. august 2022 i København. Stadig ledige pladser!

 

Richard Moss, M.D., højt repekteret spirituel lærer og forfatter til bl.a. ”Livets mandala”, vender tilbage til København for at holde aften- og weekendseminar den 26. - 28. august 2022. Richard's arbejde forener spiritualitet og dybdepsykologi, og han er kendt for sin indsigtsfulde og dybt inspirerende formidling og for sit særlige nærvær, der har berørt tusinder af mennesker i alle dele af verden.
     Et kursus med Richard Moss er en lejlighed til at få et nyt og udvidet perspektiv på ens udfordringer og ens tilværelse som helhed og til åbne døren til bevidsthedens dybere ressourcer. Richard taler og underviser ud fra øjeblikket i response til den energi og de behov, der opstår i situationen. Der er derfor aldrig to af hans kurser, som er ens, og alligevel er der en rød tråd, som går igen i al hans undervisning. Bl.a. kan du forvente at:

 

- få hjælp til at frigøre dig fra selvsaboterende historier og overbevisninger, og finde en vej tilbage til dit sande, autentiske selv.

- lære om, hvordan du kan leve med et åbent hjerte og med en større tillid, selv når du udsættes for udfordringer og kriser i dine relationer og dit forhold til verden og livets skiftende omstændigheder.

- opdage, at dine menneskelige relationer, herunder i særlig grad de nære relationer, kan blive en vej til øget bevidstgørelse og spirituel udvikling og en dybere intimitet med hele eksistensen.

- få inspiration til at løfte dit energi- og bevidsthedsniveau og forfine din meditative og spirituelle praksis.

 

Når Richard Moss besøger København til august vil han denne gang blive ledsaget af sin hustru Kathy Fellows-Moss, som også vil undervise på weekend-workshoppen. Kathy har over 15 års erfaring med undervisning i meditation og kropscentrerede former for indre praksis. Hun hjælper mennesker med at udvikle deres indre ”spirituelle muskler”, herunder evnen til bedre at kunne rumme mentale, følelsesmæssige eller fysiske udfordringer - med medfølelse og kærlighed.

Richard og Kathy taler begge et klart og tydeligt engelsk! 

 

Aftenseminar – tid, sted og pris:
Fredag den 26. august kl. 19.00 – 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station. Pris: 230 kr. ved tilmelding inden den 15. august. Herefter 290 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure! 

Weekend-seminar – tid, sted og pris:
Lørdag den 27. august kl. 10.30 – ca. 17.30 og søndag den 28. august kl. 10.30 – 16.30. Begge dage vil der være en frokostpause på 1½ time. Du kan medbringe din egen madpakke eller vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Pris: 1580 kr. ved tilmelding inden den 15. august. Herefter 1880 kr. Samlet pris for aften- og weekendseminar: 1760 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. august. Herefter 1960 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

 

Svend7 til nyhedsmail beskaaret

 

En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus den 12., 13. og 14. september i Kbh. 
Hvadenten du er nybegynder eller øvet mediterende kan du have stor glæde af dette kursus, hvor du lærer forskellige redskaber til at reducere den indre mentale støj og finde frem til en naturlig stilhed, ro og indre glæde, som du kan tage med dig ud i dagligdagen. Du lærer desuden, hvordan du forholder dig til forskellige udfordringer i forbindelse med din meditationsudøvelse - f.eks. rastløshed, indre uro og tankemylder eller en tendens til at falde i søvn. Vi kommer også ind på, hvorledes du bedst kan integrere den meditative bevidsthed i dit aktive liv.
       Kurset består af 4 mødegange á hver 1½ times varighed. De tre første mødegange er 12., 13. og 14. september - alle dage fra kl. 17.30 - ca. 19.00. Derudover er der et opfølgende møde efter 1 - 2 uger efter nærmere aftale. Underviser: meditationslærer Svend Trier. Sted: Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Kursuspris: 1550 kr. For studerende ledige og pensionister er prisen 1250 kr. Når man én gang har taget dette kursus, kan man altid deltage igen senere som genopfriskning - helt gratis.
Der er stadig ledige pladser! Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

 

blomster mod himmel3

 

"The best indicator of your level of consciousness is how you deal with life's challenges when they come". - Eckhart Tolle

Højere bevidsthed i hverdagen

Meditations- og udviklingsgruppe over 5 mødegange i Kbh. med start den 13. september! Der er stadig ledige pladser!
Har du allerede nogen erfaring med meditation, kan du ansøge om deltagelse i en fortløbende meditations- og udviklingsgruppe, som mødes ialt fem tirsdage hver anden uge med start den 13. september. Her er der lejlighed til at arbejde mere dybtgående med sin personlige og spirituelle udvikling, og til at meditere sammen og opleve det forstærkede bevidsthedsfelt, der opstår i gruppesammenhæng. Vi vil udforske forskellige meditationsformer, arbejde med drømme og tage temaer op, som har at gøre med den enkeltes livsformål og udviklingsproces. Formålet er personlig og spirituel udvikling forankret i kroppen, i den daglige tilværelse og i vores egen autentiske individualitet.
Pris for alle fem gange: 1350 kr. Dog kun 1110 kr. for ledige, studerende og pensionister. Foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø (lige ved Østerport Station). Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 
Ganga SVend til nyhedsmail

Meditation og følelsernes forvandling 
Meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier i København den 1. -2. oktober

I denne weekend vil vi have fokus på, hvorledes meditation og nærværstræning kan skabe et rum for transformation af vanskelige følelser. Vi vil beskæftige os med flere forskellige strategier til at arbejde med følelser og med egoet, og se, hvorledes udfordringer, kriser og tilsyneladende hindringer på ens vej kan være døren ind til  større visdom, indsigt og medfølelse. Kurset er en lejlighed til at gå dybere i sin meditations- og mindfulnesspraksis, og vil give dig nogle værdifulde og virkningsfulde redskaber til selv-healing og højnelse af bevidstheden - redskaber som du kan have glæde af resten af dit liv. 
Tid, sted og pris: Lørdag den 1.10. kl. 11 - 17.30 og søndag den 2.10. kl. 14 - 17. Der vil være en frokostpause på 75 minutter om lørdagen, hvor man kan spise ude i byen på et af de nærliggende spisestedet, eller man kan medbringe egen frokost madpakke og spise på kursusstedet, Foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 875 kr. ved tilmelding inden den 1.09. Herefter 1075 kr. Tilmelding: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

 

eckhart paa baad

 

Awakening wisdom

A 5-day retreat with Eckhart Tolle and Kim Eng. Due to the COVID 19 situation the planned retreat in India has been cancelled. Instead we are planning a replacement retreat in Norway, September 19 - 24, 2023 - with the same program, topic and length of time. More information about this retreat will be available some time during the summer 2022.

For this retreat Eckhart and Kim will draw on the profound insights of the sages of India, and show the practical relevance of their teachings for us in today's challenging world. They will lead us on a journey of inner discovery to help awaken the deeper levels of wisdom and joy within our being.

      We expect to have more information about the retreat some time during the late summer of 2022.

 

Wisdom comes with the ability to be still. Just look and just listen. No more is needed. Being still, looking, and listening activates the non-conceptual intelligence within you. Let stillness direct your words and actions.” - Eckhart Tolle

 

Highlights: 
- Inspiring daily talks with Eckhart Tolle
- Presence Through Movement practice and talks with Kim Eng
- Group meditation and question-and-answer sessions with Eckhart and Kim 

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et non-refunderbart gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Der gælder særlig afmeldingsregler i forbindelse med covid 19 situationen (se under Corona forholdsregler øverst på denne side). Ellers gælder følgende normale afmeldingsregler: Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars er nødt til at aflyse et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os. Ved refundering til lande udenfor Danmark trækker vi et gebyr på 50 kr., som det koster os at foretage en bankoverførsel til udlandet.
 
Tilmeldin