Individuelle sessioner

"Sand meditation er at komme ud af sindet og ind i sanserne og faktisk føle, hvad det er, vi føler. Vi hører, hvad der foregår omkring os i stedet for bare at høre vores tanker. Vi ser, hvad der er foran os i stedet for at være fuldstændig besat af de små film i vores sind. I sand meditation er vi i kroppen som et middel til at transcendere den... Dine sanser forankrer dig faktisk i nuet. Når dit sind vandrer, så brug dine sanser som et anker. Begynd at lytte..."

- Adyashanti, fra bogen Sand meditation

Individuelle sessioner

Dialog omkring de problemstillinger eller spørgsmål, du bringer op. Du får støtte til at finde din egen indre visdom, til at være dit eget lys. Det kan f.eks. være i forbindelse med en krisesituation eller en overgangsfase i dit liv.

Eller måske har du behov for personlig vejledning i din meditationsudøvelse. For mennesker med en vis erfaring med meditation gives der videregående instruktioner, som kan åbne for en større fordybelse. Pris for 1 times konsultation/undervisning: 850 kr. første gang. Herefter 750 kr. per gang. For studerende er prisen 600 kr. Kontakt Svend Trier for tidsbestilling: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.