Meditationsaftener

”Vi er her for at opdage den dimension i os, som er dybere end tanken”   - Eckhart Tolle

Månedlige meditationsaftener i København 
Næste meditationsaften er torsdag den 1. december, 2022. Forhåndstilmelding påkrævet. 

 

I Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K, holdes der sædvanligvis én gang om måneden meditationsaften, som er åben for alle. Normalt er det første torsdag hver måned, men der kan være variationer. I Næste meditationsaften er torsdag den 1. december. Forhåndstilmelding er påkrævet: Mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

Generelt om meditationsaftener

Du kan komme én eller flere aftener, nøjagtig som du har lyst til. Hvadenten du er nybegynder eller en erfaren mediterende, er disse aftener en lejlighed til at meditere sammen med andre og gå dybere i meditationen. Der kan være 1 eller 2 måneder i løbet af et år, hvor der ikke er meditationsaften - typisk juli - men så vil det stå her på denne side. Du vil også kunne få information og påmindelser om meditationsaftener mm. via Quantum Seminars' nyhedsmail, som du kan tilmelde dig på denne hjemmeside (se venstre kolonne).

 

Program for meditationsaftener:

Kl. 19.30 – ca. 20.15: Fællesmeditation med vejledning v/meditationslærer Svend Trier el. lejlighedsvis gæstelærer.

Kl. 20.20 – ca. 21.10: Drøftelse af meditationserfaringer og dialog om bevidsthedens udfoldelse med Svend Trier eller lejlighedsvis indbudte gæster (vil blive annonceret via mail).

Kl. ca. 21.05: Vi slutter aftenen med nogle få minutters stilhed.  

NB! Af hensyn til meditationen lukkes døren præcist. Kom venligst i god tid. Der er adgang fra kl. 19.10. Der er en entré på 70 kr., som betales enten med mobilepay til følgende nummer 63593 eller ved bankoverførsel til kontonummer: 4001-16633984. 

Du bedes venligst maile din/jeres forhåndstilmelding til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   Først når du har modtaget bekræftelse, bedes du betale og kan derefter dukke op.