Meditationsaftener

”Vi er her for at opdage den dimension i os, som er dybere end tanken”   - Eckhart Tolle

Månedlige meditationsaftener i København i 2019
Næste meditationsaften er torsdag den 7. november

I Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K, holdes der én gang om måneden meditationsaften, som er åben for alle. Normalt er det første torsdag hver måned, men der kan være variationer. Næste gang er torsdag den 7. november.
     Du kan komme én eller flere aftener, nøjagtig som du har lyst til. Hvadenten du er nybegynder eller en erfaren mediterende, er disse aftener en lejlighed til at meditere sammen med andre og gå dybere i meditationen. Der kan være 1 eller 2 måneder i løbet af et år, hvor der ikke er meditationsaften - typisk juli - men så vil det stå her på denne side. Og du vil også kunne få information og påmindelser om meditationsaftener mm. via Quantum Seminars' nyhedsmail, som du kan tilmelde dig på denne hjemmeside (se venstre kolonne).

 

Program for meditationsaftener:

Kl. 19.30 – ca. 20.15: Fællesmeditation med vejledning v/meditationslærer Svend Trier el. lejlighedsvis gæstelærer.

Kl. 20.20 – ca. 21.10: Drøftelse af meditationserfaringer og dialog om bevidsthedens udfoldelse med Svend Trier eller lejlighedsvis indbudte gæster (vil blive annonceret via mail).

Kl. 21.10 - ?: Te og andet godt. Lejlighed til at mødes og snakke med andre, som interesserer sig for meditation og bevidsthedsudvikling.

NB! Af hensyn til meditationen lukkes døren præcist. Der er en entré på 70 kr., som betales ved døren - enten kontant eller med mobilepay. Kom venligst i god tid. Der er adgang fra kl. 19.10.

Du bedes venligst maile din/jeres forhåndstilmelding til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  Medmindre du hører andet kan du herefter bare dukke op. Du er velkommen til at invitere venner og bekendte med.