"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende planlagte arrangementer:

 

 

Den 28. december 2021 - 1. januar 2022: Indre stilhed og fordybelse - nytårsretreat med Svend Trier og Anette Meldgaard

 

Den 7., 8. og 9. marts 2022: En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus med Svend Trier

 

Den 12. - 13. marts 2022: Meditation og følelsernes forvandling - meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier

 

Den 14. - 17. april (påsken): Nærværets åbne rum - meditationsretreat over påsken i Odsherred med Svend Trier

 

Den 6. - 8. maj: Selv-realisering og spirituel opvågnen - aftenmøde og weekend retreat med Swami Atmandanda Udasin 

 

Den 26. - 28. august 2022: Bevidsthed, kærlighed og forvandling - aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss

 

 

Corona forholdsregler 

Vi følger myndighedernes aktuelle anvisninger og forholdsregler og må derfor for tiden bede alle om at have coronapas med til vores arrangementer. Vi holder afstand og sætter begrænsninger på antallet af deltagere ved vores arrangementer, så alle kan føle sig trygge. 

     Hvis man har symptomer, der kunne have relation til coronavirus, beder vi om, at man holder sig hjemme, indtil man i minimum 48 timer har været symptomfri, eller man er blevet testet negativ. Hvis man for nylig (indenfor de seneste dage) har været sammen med mennesker, som er testet positive for Covid 19, bedes man venligst også undlade at dukke op. I begge tilfælde vil man da kunne få refunderet sin kursusafgift eller overføre den til et senere kursus/seminar. 
     Hvis vi må udsætte et arrangement pga de til enhver tid gældende corona-restriktioner, vil du kunne vælge at få din fulde betaling tilbage, eller du kan overføre betaling til et senere arrangement.  

 

 

  

 

Ganga SVend til nyhedsmail

En rejse tilbage til dig selv - meditationskursus den 7., 8. og 9. marts 2022 i Kbh. 

Hvadenten du er nybegynder eller øvet mediterende kan du have stor glæde af dette kursus, hvor du lærer forskellige redskaber til at reducere den indre mentale støj og finde frem til en naturlig stilhed, ro og indre glæde, som du kan tage med dig ud i dagligdagen. Du lærer desuden, hvordan du forholder dig til forskellige udfordringer i forbindelse med din meditationsudøvelse - f.eks. rastløshed, indre uro og tankemylder eller en tendens til at falde i søvn. Vi kommer også ind på, hvorledes du bedst kan integrere den meditative bevidsthed i dit aktive liv.

     Kurset består af 4 mødegange á hver 1½ times varighed. De tre første mødegange er 7., 8. og 9. marts 2022, fra kl. 17.30 - ca. 19.00. Derudover er der et opfølgende møde efter 1 - 2 uger efter nærmere aftale. Underviser: meditationslærer Svend Trier. Sted: Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Kursuspris: 1550 kr. For studerende ledige og pensionister er prisen 1250 kr. Når man én gang har taget dette kursus, kan man altid deltage igen senere som genopfriskning - helt gratis. Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

Svend7 til nyhedsmail beskaaret 

"Our practice is to include all things, not to avoid or exclude anything". - Genpo Roshi

 

Meditation og følelsernes forvandling

Meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier den 12. - 13. marts 2022

I denne weekend vil have fokus på, hvorledes meditation og nærværstræning kan skabe et rum for transformation af vanskelige følelser. Vi vil beskæftige os med flere forskellige strategier til at arbejde med følelser og med egoet, og se hvorledes udfordringer, kriser og tilsyneladende hindringer på ens vej kan være døren ind til større visdom og indsigt. Kurset er bl.a. en lejlighed til at gå dybere i sin meditations- eller mindfulnesspraksis.

Tid, sted og pris: Lørdag den 12. marts kl. 11 – 17.30 (med en frokostpause på 75 minutter fra ca. kl. 13) og søndag den 13. marts kl. 14 – 17. Foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: kr. 975 ved tilmelding/betaling inden den 01.02. Herefter er prisen 1275 kr. Tilmelding: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

to traer danser

 

Nærværets åbne rum - påskeretreat med Svend Trier på Kirsebærgården den 14. - 17. april

Et intensivt kursus med fokus på den meditative fordybelse i fredfyldte, naturskønne omgivelser på Kirsebærgården i Odsherred tæt ved Nykøbing Sjælland. Vi tager vores udgangspunkt i Yoga Sutras, en af de klassiske tekster om bevidsthedens yoga, som beskriver de forskellige stadier i meditation og udfoldelsen af højere bevidsthed. Der vil være flere meditationsperioder i løbet af dagen, og indimellem drøfter vi erfaringer og har dialog omkring væren og bevidsthed. Mellem meditationerne vil vi også arbejde med nogle enkle fysiske yoga-lignende øvelser og bevægelser, som befordrer en større tilstedeværelse i kroppen og løfter energiniveauet. Du vil vende hjem til dagligdagen med ny energi, klarhed, inspiration og indre ro. 

Underviser: meditationslærer Svend Trier

Tid, sted og pris: Vi starter Skærtorsdag den 14.04. med et let aftensmåltid kl. 18.30. Der er check ind mellem 17 - 18. Vi slutter med frokost kl. 12.30 påskesøndag den 17. april. Pris for enkeltværelse inkl. undervisning og fuld forplejning: 5.690 kr. På delt dobbeltværelse er prisen: 4.590 kr. Ved tilmelding efter den 1. marts stiger prisen med 550 kr. 

Ansøgning om deltagelse:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   Sammen med din tilmelding bedes du venligst sende et par ord om, hvorvidt du tidligere har været på meditationsretreat, og hvor meget erfaring du har med meditation eller mindfulness. Begrænset deltagerantal. Hurtig tilmelding tilrådes!

 

 

 

Swami Atmananda Udasin

We are not just conscious human beings. We are the Pure Limitless Consciousness itself, manifesting itself in the form of this universe.... It cannot be grasped by the intellectual mind, but can only be recognized as our True Nature through ‘no mind’, that means at the level of the Heart. The recognition of our True Nature or Self is the end of suffering.”  - Swami Atmananda

 

Selv-realisering og spirituel opvågnen

Møder med Swami Atmananda Udasin den 6., 7. og 8. maj i København

Det er med stor glæde, at vi igen kan præsentere Swami Atmananda Udasin i Danmark. Swami Atmananda holder Satsang, som det traditionelt kaldes, den 6. og 7. og 8. maj i København. ”Satsang” betyder i denne sammenhæng at mødes og være sammen i en udforskning af sandhed med henblik på at vågne op til virkelighedens nonduale essens (”advaita”), bevidsthedens sande natur.

      Swami Atmananda, der oprindeligt kommer fra Belgien, er en dybt inspirerende og indsigtsfuld lærer, der udstråler det, han taler om. Han har tidligere været ordineret munk indenfor den østlige kristne tradition og har tilbragt flere år i stilhed som eneboer i de judæiske højder tæt ved Jerusalem i Israel. I 1997 slog han sig ned i Indien og levede tilbagetrukket ved foden af Himalaybjergene i Nordindien. I 2001 blev han indviet som munk/swami af sin mester, den indiske vismand Chandra Swami Udasin. I dag fungerer han som det spirituelle overhoved for Ajatananda Ashram i Rishikesh i Nordindien – se www.ajatananda.org
      Atmananda taler et klart og tydeligt engelsk. Ordene har deres betydning, men nok så vigtigt er det, der formidles, som ligger ud over ordene – dvs. den stilhed og væren, der opstår i selve mødet.

 

Hvis man interesserer sig for nondual visdom og realisering, er det svært at finde en mere autentisk og inspirerende formidler end Swami Atmananda”. - Svend Trier, meditationslærer og leder af Quantum Seminars

 

Aftenmøde med Satsang – tid og sted:

Fredag den 6. maj kl. 19.30 – ca. 21.30 (kom venligst i god tid – der er adgang fra kl. 19.00).

Weekend-retreat med meditation og Satsang

Lørdag den 7. og søndag 8. maj kl. 11.00 – 17.30 med følgende program begge dage og desuden mulighed for at deltage i koncert med meditativ musik lørdag aften.
10:30 - 11:00: Ankomst og té (i stilhed).
11:00: Introduktion
11:15 - 12:00: Meditation
12:00 - 12:15: Pause i stilhed med té.
12:15 - 12:45: Meditation
12:45 - 14.30: Frokostpause (enten medbring egen frokostmadpakke, eller du kan spise ude i byen på et af de nærliggende spisesteder)
14:30: Velkomst
15:00 - 17:00: Satsang
17:00 - 17:30: Uformel udveksling (og te)
20:00 - 21.15: Meditativ koncert åben for alle interesserede (kun lørdag aften – ingen koncert søndag aften).
21.15: 10 minutters afsluttende stilhed/meditation.

 

One has to watch the fluctuations of the mind without touching anything. By remaining as a neutral witness of thoughts, sensations and perceptions, one comes to know that which is prior to the mind”. Swami Atmananda

 

Pris: Foreslået donation på 160 kr. for fredag aften og i alt 770 kr. for lørdag og søndag tilsammen (inkl. meditativ koncert lørdag aften). Samlet pris/foreslået donation for det hele (fredag aften, lørdag og søndag og meditativ koncert): 850 kr. 
Den foreslåede donation/pris er sat relativt lavt, da vi ikke ønsker at økonomi skal være nogen hindring for at deltage. Hvis dette stadig er tilfældet, kan man kontakte os og få en anden aftale. 
NB! Det anbefales, at du om muligt deltager både fredag aften og weekenden (lørdag og søndag), men det er ikke noget krav.

Sted: Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.
Praktiske oplysninger: Møderne starter med té og stilhed ca. ½ time, inden selve mødet med Swami Atmananda.

 

Tilmelding og betaling: 
Tilmelding og betaling foretages til vores samarbejdspartner Det Åbne Rum. Se hvordan via følgende link: https://xn--detbnerum-72a.dk/atmananda-2022  NB! Du kan ikke tilmelde dig via Quantum Seminars.


Afmeldingsregler

Betaling refunderes normalt ikke, hvis du afmelder, men doneres til Ajatananda Ashramen, Rishikesh, som Atmananda er overhoved for. Hvis der er særlige omstændigheder, der gør at du må afmelde - f.eks. noget corona-relateret - så kan du dog maile til os senest den 6. maj og bede om at få din betaling retur. Alt overskud går iøvrigt ubeskåret til Ajatananda Ashramen. Se www.ajatananda.org
Hvis vi som arrangører afmelder, får du naturligvis din fulde betaling tilbage. 

 

Arrangør: Det Åbne Rum i samarbejde med Quantum Seminars. 

 

 

 

richard-and-kathy-300x210

 

"Jo mere vi har modet til at se vores følelser i øjnene - og til at tillade det, som er, uden at dømme, desto nærmere kommer vi vores sande væren". - Richard Moss

 

Bevidsthed, kærlighed og indre forvandling

 Aften- og weekend-seminar med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss den 26. - 28. august 2022 i København

 

Richard Moss, M.D., højt repekteret spirituel lærer og forfatter til bl.a. ”Livets mandala”, vender tilbage til København for at holde aften- og weekendseminar den 26. - 28. august 2022. Richard's arbejde forener spiritualitet og dybdepsykologi, og han er kendt for sin indsigtsfulde og dybt inspirerende formidling og for sit særlige nærvær, der har berørt tusinder af mennesker i alle dele af verden.
     Et kursus med Richard Moss er en lejlighed til at få et nyt og udvidet perspektiv på ens udfordringer og ens tilværelse som helhed og til åbne døren til bevidsthedens dybere ressourcer. Richard taler og underviser ud fra øjeblikket i response til den energi og de behov, der opstår i situationen. Der er derfor aldrig to af hans kurser, som er ens, og alligevel er der en rød tråd, som går igen i al hans undervisning. Bl.a. kan du forvente at:

 

- få hjælp til at frigøre dig fra selvsaboterende historier og overbevisninger, og finde en vej tilbage til dit sande, autentiske selv.

- lære om, hvordan du kan leve med et åbent hjerte og med en større tillid, selv når du udsættes for udfordringer og kriser i dine relationer og dit forhold til verden og livets skiftende omstændigheder.

- opdage, at dine menneskelige relationer, herunder i særlig grad de nære relationer, kan blive en vej til øget bevidstgørelse og spirituel udvikling og en dybere intimitet med hele eksistensen.

- få inspiration til at løfte dit energi- og bevidsthedsniveau og forfine din meditative og spirituelle praksis.

 

Når Richard Moss besøger København til februar vil han denne gang blive ledsaget af sin hustru Kathy Fellows-Moss, som også vil undervise på weekend-workshoppen. Kathy har over 15 års erfaring med undervisning i meditation og kropscentrerede former for indre praksis. Hun hjælper mennesker med at udvikle deres indre ”spirituelle muskler”, herunder evnen til bedre at kunne rumme mentale, følelsesmæssige eller fysiske udfordringer - med medfølelse og kærlighed.

Richard og Kathy taler begge et klart og tydeligt engelsk! 

 

Aftenseminar – tid, sted og pris:
Fredag den 26. august kl. 19.00 – 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station. Pris: 230 kr. ved tilmelding inden den 1. maj. Herefter 290 kr. Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  Først efter at have modtaget bekræftelse, betaler du. 

Weekend-seminar – tid, sted og pris:
Lørdag den 27. august kl. 10.30 – ca. 17.30 og søndag den 28. august kl. 10.30 – 16.30. Begge dage vil der være en frokostpause på 1½ time. Du kan medbringe din egen madpakke eller vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Pris: 1580 kr. ved tilmelding inden den 1. maj. Herefter 1880 kr. Samlet pris for aften- og weekendseminar: 1760 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. maj. Herefter 1960 kr. Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  Først efter at have modtaget bekræftelse, betaler du. 

 

 

 

 

 

eckhart paa baad

 

Awakening wisdom

A 5-day retreat with Eckhart Tolle and Kim Eng. Due to the COVID 19 situation the planned retreat in India has been cancelled. Instead we are planning a replacement retreat in Norway, September 19 - 24, 2023 - with the same program, topic and length of time. More information about this retreat will be available some time during the spring 2022.

For this retreat Eckhart and Kim will draw on the profound insights of the sages of India, and show the practical relevance of their teachings for us in today's challenging world. They will lead us on a journey of inner discovery to help awaken the deeper levels of wisdom and joy within our being.

      We expect to have more information about the retreat early in 2022.

 

Wisdom comes with the ability to be still. Just look and just listen. No more is needed. Being still, looking, and listening activates the non-conceptual intelligence within you. Let stillness direct your words and actions.” - Eckhart Tolle

 

Highlights: 
- Inspiring daily talks with Eckhart Tolle
- Presence Through Movement practice and talks with Kim Eng
- Group meditation and question-and-answer sessions with Eckhart and Kim 

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et non-refunderbart gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Der gælder særlig afmeldingsregler i forbindelse med covid 19 situationen (se under Corona forholdsregler øverst på denne side). Ellers gælder følgende normale afmeldingsregler: Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars er nødt til at aflyse et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os. Ved refundering til lande udenfor Danmark trækker vi et gebyr på 50 kr., som det koster os at foretage en bankoverførsel til udlandet.
 
Tilmeldin