"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer

 

Den 19. og den 20. juni: Foredrag og 1-dags-seminar om heling af skam og traumer - henimod det autentiske selv - med Dr. Peter Levine

 

Den 23. - 28. juli og 6. - 11. august: Stilhed, glæde og indre forvandling - sommerretreats med yoga og meditation på Samsø med Anette Meldgaard og Svend Trier  

 

Den 17. - 19. august: Bevidsthed og forvandling - møder/satsangs med den spirituelle lærer Sat Shree

 

Den 8. - 9. september: At komme hjem til sig selv - fordybelses- og meditationsweekend med Svend Trier 

 

 

 

 

Peter-Levine-C

Heling af skam og traumer - henimod det autentiske selv

Foredrag/aftenseminar samt 1-dags-seminar med Dr. Peter Levine den 19. og 20. juni i København 
En unik lejlighed til at møde en af verdens førende kapaciteter indenfor traumeheling og stressforskning. Peter Levine er doktor i medicinsk og biologisk fysik og har desuden en PhD i psykologi. Han har forsket i og arbejdet med stress og traumer i mere end 40 år og har vundet bred anerkendelse og respekt for sit pionerarbejde på dette felt. Levine er forfatter til adskillige bøger om emnet - bl.a. Væk tigeren - helbredelse af traumer og senest Den tavse stemme.

    Når Peter Levine til juni besøger København vil han dels holde et aftenseminar med fokus på heling af dybtliggende skamfølelser - hen imod en tilstand af selvrespekt, menneskelig værdighed og empati med sig selv - og dels et 1-dags-seminar om selve den terapeutiske proces til forløsning af traumer og genoprettelse af en naturlig tilstand af flow og balance. 
    Seminarerne henvender sig både til tereapeuter, behandlere og undervisere, men også alle andre, som ønsker en større viden om, hvordan man kommer videre i sit liv efter at have været udsat for store eller små kriser, tab, ulykker og stresspåvirkninger. 

    Peter Levine taler et tydeligt og klart engelsk.
Tid, sted og tilmelding:
Aftenseminar/foredrag tirsdag den 19. juni kl. 19 - 22 i DGI-byen, Tietgensgade 65, København V og 1-dags-seminar onsdag den 20. juni kl. 10 - 17.30 i Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, København S. Tilmelding/billetkøb til et eller begge arrangementer på Ticketmaster. Klik på følgende link: https://www.ticketmaster.dk/artist/peter-levine-billetter/897860

Arrangør/nærmere information:
Seminarerne arrangeres af Traumeheling Aps. Quantum Seminars er samarbejdspartner. Du kan ikke tilmelde dig gennem Quantum Seminars. Nærmere informatiom om arrangementerne, herunder priser mv. finder du på http://www.traumeheling.dk  Eventuelle spørgsmål bedes rettet til:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

 

Svend Trier og Anette Meldgaard grande

 

Indre natur - ydre natur: Sommerretreats på Samsø med fokus på fornyelse af sjæl og krop

med Anette Meldgaard og Svend Trier den 23. - 28. juli og 6. - 11. august

 

Der er en særlig stemning og skønhed på Samsø om sommeren, hvor vi holder vores traditionelle sommerretreats med yoga og meditation. Disse kurser er en lejlighed til at koble fuldstændigt af, møde sig selv og andre på dybere niveau og åbne sig for naturens velgørende og healende kraft.
     Det første kursus i juli er fortrinsvis for mennesker, der har en vis erfaring med meditation og yoga og evt. tidligere har deltaget på kursus med Svend og Anette, mens det 2. kursus i august henvender sig til alle interesserede - også nybegyndere. På begge kurser udvikles ens praksis, så man hver dag får mulighed for at komme lidt dybere i forskellige yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditationer. Samtidig har vi glæden af den skønne natur omkring kursusstedet., der ligger lige op af den smukke Brattingsborg skov på det sydlige Samsø - 15 minutters spadseretur fra strand og hav.
     En af dagene er der fridag, hvor der kun er yoga om morgenen og meditation om aftenen. Her kan du udforske Samsø på egen hånd eller slappe af, som du har lyst til. 
     Nærmere information/tilmelding vedrørende juli-kurset klik: https://yogamo.dk/sommerretreat-paa-samsoe-23---28-juli-2018/   Og for august-kurset klikhttps://yogamo.dk/sommerretreat-paa-samsoe-6---11-august-2018/

 

 

 

satshreenyt

"The Universe is right now presenting exactly what you need to meet and resolve". - Sat Shree

 

Bevidsthedens forvandling 
- satsangs med Sat Shree den 17. - 19. august i København


Sat Shree er en amerikansk spirituel lærer, der underviser ud fra sin egen dybe realisering og forståelse for den spirituelle opvågningsproces. Nu besøger han for første gang Danmark og holder "Satsangs" i København den 17. - 19. august. Ordet "Satsang" betyder i denne sammenhæng at mødes for sammen at udforske den nye bevidsthed, som er begyndt at vågne op på planeten, og undersøge, hvorledes vi hver især er i stand til at integrere denne nye bevidsthed i vores daglige liv. 
    Hvert møde begynder og slutter med en periode i stilhed og inkluderer et oplæg fra Sat Shree og dialog eller spørgsmål/svar. Om søndagen den 19. august har man muligheden for at deltage i et mere intensivt program, som inkluderer perioder med stille meditation og dialog med Sat Shree, som kaster lys over forskellige faser af den spirituelle vej og forklarer, hvad det indebærer at leve et guddommeligt liv. 
    At befinde sig i Sat Shrees nærvær og energifelt kan være en dybt transformerende oplevelse, som er med til at befordre det næste skridt i den spirituelle opvågning. Som Sat Shree selv forklarer det: "Most of my work is with people who have already started the naturally occuring process of awakening, and I am showing them how to collaborate with that process, to get out of the way and let the universe do the work. Being in my energy field tends to accelerate their transformation". 

Møder med Sat Shree i København den 17. - 19. august
Alle møder foregår i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. 

Satsang fredag den 17. august kl. 19 - 20.30. Pris: 150 kr.
Satsang lørdag den 18. august kl. 19 - 20.30. Pris: 150 kr.

"Intensive" søndag den 19. august kl. 11 - 18. Pris: 500 kr. Der vil være 1½ times frokostpause. Man bedes selv medbringe frokost madpakke eller man kan vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. 

Disse møder arrangeres i et samarbejde mellem Quantum Seminars og Sat Shrees organisation "New Dharma". 
Tilmelding/betaling sker til New Dharma - ikke til Quantum Seminars. Klik her for tilmelding til aftenmøder: http://www.satshree.org/ndevents/satsangs/copenhagen/  Klik her for tilmelding til Intensive: http://www.satshree.org/ndevents/intensives/copenhagen/

 

 

 

Ganga SVend til nyhedsmail

At komme hjem til sig selv
Fordybelsesweekend med meditation og selvudforskning den 8. - 9. september
Meditation kan forstås på to forskellige måder - dels som selve tilstanden af meditation og dels som forskellige metoder og værktøjer til at nærme sig denne meditative bevidsthedstilstand. Når vi virkelig forstår, hvad den meditative tilstand går ud på ikke - og ikke mindst hvad den ikke går ud på - kan vi åbne os for denne tilstand på en mere direkte måde uden først at skulle gå igennem forskellige stadier. Det er ikke et spørgsmål om at prøve på at få sindet til at falde til ro, men om at blive opmærksom på den stilhed, som allerede findes i dybden af ens egen væren - vores egentlige natur eller sande Selv. I denne weekend vil udforske forskellige redskaber og metoder til åbne sig for denne værenstilstand og til integrere den i ens hverdagsliv. Vi vil meditere, arbejde med selvudforskning og Big Mind processen, og indimellem udføre nogle enkle yogalignende øvelser eller Qi Gong øvelser for bedre at få kroppen med i processen. Kurset henvender sig til mennesker, som allerede har en vis erfaring med meditation eller mindfulness, og som føler et behov for at fordybe og forny deres meditationspraksis. Underviser: meditationslærer Svend Trier.

Tid, sted og pris: Lørdag den 8. september kl. 11 - ca. 17.00 og søndag den 9. september kl. 13.30 - ca. 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 980 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1 august. Herefter 1280 kr. Klik her for tilmelding!

 

 

    

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin