Persondatapolitik for Quantum Seminars v/Svend Trier

Under udarbejdelse: Vi er i færd med at formulere og opdatere vores persondatapolitik detaljeret i overensstemmelse med EU's nye persondataforordning (GDPR).

Foreløbig kan vi slå fast, at hvis du har givet os din mail-adresse med henblik på at modtage løbende information om vores kurser og arrangementer, bruger vi kun dine oplysninger - dvs. navn og mail-adresse - til at sende dig nyheder om vore kurser, retreats, rejser, meditationsaftener, gæstelærere og andre relevante arrangementer, og vi deler dem ikke med andre. Sådan har det altid været og det vil fortsætte, medmindre du ønsker at afmelde nyhedsmail (se nedenfor). 

Hvis du har tilmeldt dig eller forespurgt om et kursus, seminar eller andet arrangement hos os, gemmer vi dit navn og din mail-adresse, så længe det er relevant, så vi kan maile dig kursusbekræftelse og eventuelt andet relatereret materiale/information. Du kan til hver en tid bede om at få slettet eller ændret dine oplysninger - både ved direkte henvendelse til vores dataansvarlige Svend Trier, som har fl. mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  - eller ved at klikke på "Sikker afmelding" nederst i de nyhedsmails, du evt. modtager fra os, eller på "Ændre dit abonnement" nederst i samme nyhedsmails.