Rejser

"Vi behøver naturen for at vise os vejen hjem, vejen ud af vores eget sinds fængsel…Vi har glemt, hvad klipper, planter og dyr stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være – at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er: her og nu".

Eckhart Tolle

Meditationsrejser med Svend Trier
Vi har gennem årene arrangeret meditationsrejser til både Nord- og Sydindien med besøg i ashrams og templer, møder med guruer, naturoplevelser mm. Pga corona-situationen har vi haft disse rejser på stand-by, men overvejer nu at genoptage dem. Vi har også overvejelser om at arrangere meditationsrejser til Grækenland og Italien, specielt Assisi, og evt. andre steder. Ved at tilmelde dig Quantum Seminars' nyhedsmail, bliver du automatisk informeret om, når der igen udbydes sådanne ture. 

lesbos-udsigt

Nuets skønhed 
Yoga- og meditationsferie på græsk ø i 2024 eller 2025
En uge med total afkobling og selvhealing på det skønne kursussted Milelja - se www.milelja.com - beliggende på den græske ø Lesbos tæt ved den idylliske by Molivos. Undervisning morgen og formiddag op til frokosttid kl. ca. 13. Eftermiddagene er frie 
til at gå på stranden (10 minutters gang fra kursusstedet), nyde naturen og de smukke omgivelser eller få en massage på stedet. Før aftensmad mødes vi til fællesmeditation i den smukke yoga-hal, og herefter kan man spadsere ind til Molivos og spise på en af de mange tavernaer med udsigt til solnedgang. Undervisere: meditationslærer Svend Trier med yogalærer . Hvis du er interesseret i nærmere information eller ønsker at tilmelde dig, så mail til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.