Rejser

"Vi behøver naturen for at vise os vejen hjem, vejen ud af vores eget sinds fængsel…Vi har glemt, hvad klipper, planter og dyr stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være – at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er: her og nu".

Eckhart Tolle

Meditationsrejse til Sydindien vinteren 2022

Vi planlægger at arrangere en meditationsrejse til Sydindien vinteren 2022 - med Grace Tours som teknisk arrangør. Vi vil besøge nogle af de ældste og mest berømte templer i Indien ( i  Tiruvannamalai, Chidambaram, Kumbakonam og Mahaballipuram), og vi vi vil opholde os godt en uge ved det hellige bjerg Arunachala, hvor der er en helt speciel spirituel atmosfære. Det var her den berømte indiske vismand Sri Ramana Maharshi levede, og vi vil meditere i hans ashram og de huler på bjerget, hvor han tilbragte flere år i dyb stilhed. Desuden vil vi opleve forskellige nulevende spirituelle lærere, som holder møder ("satsangs") i dette område. Vi vil også besøge Pondicherry og Auroville, et globalt fællesskab baseret på mystikeren Sri Aurobindos og hans medarbejder "Moderens" visioner, og Mahaballipuram, hvor vi bl.a. vil se det berømte kysttempel, som er på UNESCOs liste over verdensarv. Vi vil bo godt, men det vil ikke være en almindelig turistrejse. Rejsen henvender sig til mennesker, der i forvejen har en del erfaring med meditation, og som er interesseret i Indiens spirituelle visdom. Vi bor på gode og bekvemme hoteller, og der vil være tid til at fordybe sig og gå indad. Guide på turen vil være Svend Trier, som på forhånd har besøgt de forskellige steder og har et indgående kendskab til Indiens spiritualitet og meditative traditioner. Send en mail, hvis du ønsker nærmere information:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

lesbos-udsigt

Nuets skønhed 
Yoga- og meditationsferie på græsk ø i 2022
En uge med total afkobling og selvhealing på det skønne kursussted Milelja - se www.milelja.com - beliggende på den græske ø Lesbos tæt ved den idylliske by Molivos. Undervisning morgen og formiddag op til frokosttid kl. ca. 13. Eftermiddagene er frie 
til at gå på stranden (10 minutters gang fra kursusstedet), nyde naturen og de smukke omgivelser eller få en massage på stedet. Før aftensmad mødes vi til fællesmeditation i den smukke yoga-hal, og herefter kan man spadsere ind til Molivos og spise på en af de mange tavernaer med udsigt til solnedgang. Undervisere: meditationslærer Svend Trier med yogalærer . Hvis du er interesseret i nærmere information eller ønsker at tilmelde dig, så mail til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.