"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer

 

Den 25. - 27. august: Lad hjertet blomstre - aften- og weekendseminar med Richard Moss i København

 

Den 21. - 24. september: "Deepening Presence" - retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng ved Oslo Fjord, Norge

 

Den 14. - 15. oktober: Fra drama til Dharma - yoga, meditation og Big Mind-proces. En weekend i København med yogalærer Birgitte Gorm Hansen og meditationslærer Svend Trier

 

Den 28.12.2017 - 01.01.2018: Nærvær, stilhed og åbenhed - nytårsretreat med Svend Trier og Anette Meldgård 

 

 

 

 

mosssplinternyt

"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives". - Richard Moss

 

Lad hjertet blomstre

Aftenseminar og weekendkursus med Richard Moss den 25. - 27. august i København 


"All you need is love", sang The Beatles. Vi ønsker alle kærlighed og nærhed, og alligevel er vi ofte mestre i at lukke af for kærligheden i vores liv. Men hvorfor ikke give det bedste af os selv i enhver relation, således at hjertet får mulighed for at blomstre? Når det nu er kærlighed og samhørighed, som verden allermest har brug for.
     Invitationen til at åbne vore hjerter berør alle vore relationer, hvadenten vi lever alene eller i et parforhold. "I stedet for at søge kærlighed er det tid til at være kærlighed", forklarer Richard Moss. Men hvorledes ophører vi med at sabotere kærligheden? Og hvordan give slip på vores vanemæssige selvoptagethed og defensive strategier? Dette er afgørende spørgsmål, som er værd at udforske i dybden.

     Når Richard Moss besøger København sidst i august holder han både et aftenseminar og et weekendkursus. Richard vil bl.a. fokusere på, hvorledes vi kan bevare en indre centrering og et åbent hjerte gennem livets uundgåelige forandringer og kriser. I løbet af weekendkurset vil vi arbejde med bestemte nærværs-, energi-  og kommunikationsøvelser, som giver os mulighed for at opleve en dybere samhørighed og forbundethed. Sammen vil vi søge at skabe et rum, hvor vi kan give slip på de mange krav til os selv, således at vores indre visdom og glæde får en chance for at manifestere sig.

     Richard vil på sin velkendte, nærværende måde guide deltagerne til at åbne sig for deres dybere væren eller essens. Med sin særlige energi og måde at undervise på vil han invitere os til at slippe begrænsende forestillinger og historier og derved åbne os for en langt rigere oplevelse af hinanden og af virkeligheden

Richard Moss er en internationalt kendt spirituel lærer og forfatter til bl.a. "Livets mandala". Han er oprindeligt uddannet som læge, men efter en livsændrende åndelig opvågning for omtrent fyrre år siden har han arbejdet som spirituel lærer og healer og inspireret tusinder af mennesker både i Europa, USA og Sydamerika. Hans arbejde integrerer spiritualitet og dybdepsykologi og han er kendt for sit lysende nærvær og sin autenticitet. Det er altid en ny og frisk oplevelse at lytte til Richard.

 

Aftenseminar - tid, sted og pris: Fredag den 25. august kl. 18.30 - ca. 20.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Foregår på engelsk. Richard taler et klart og tydeligt engelsk! Pris ved tilmelding/betaling inden den 1. juni: 170 kr. Fra den 1. juni: 270 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

Weekendkursus - tid, sted og pris: Lørdag den 26. august kl. 10 - 17.30 og søndag den 27. august kl. 10 - 16 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), Kbh K. Pris: 1550 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juni. Herefter er prisen 1750 kr. Det anbefales om muligt at deltage i både aften- og weekendseminar, men er ikke noget krav. 

Der vil være en frokostpause på 1½ time begge dage i løbet af weekenden. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Richard taler er klart og tydeligt engelsk! Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

Svend Birgitte G

 

Fra drama til Dharma

En weekend med yoga, meditation og Big Mind proces med Birgitte Gorm Hansen og Svend Trier den 14. - 15. oktober

 

Kombinationen af yoga, meditation og Big Mind processen har vist sig at være et uovertruffent værktøj til indre bevidstgørelse, øget selvindsigt og opløsning af dybtliggende, ofte ubevidste mønstre og blokeringer, som hindrer den enkelte i at udfolde sit indre potentiale.

     På denne weekend vil du få et nyt perspektiv på din livssituation og dine udviklingsmuligheder, og du vil få hjælp til at tage de næste afgørende skridt på din vej.
     Desuden vil du få mulighed få at geare helt ned og opleve dyb afspænding i sind og krop og lære nye redskaber til at forfine og fordybe din egen yoga- og meditationsudøvelse i hverdagen.

Tid, sted og pris: Lørdag den 14. oktober fra kl. 11 – ca. 17.30 og søndag den 15. oktober fra kl. 11 – ca. 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., Kbh Ø. Lige ved Østerport Station. 75 minutters frokostpause hver dag. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise frokost ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Husk at medbringe egen yogamåtte. Pris: 1250 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. august. Herefter er prisen 1450 kr.

 Undervisere: Yogalærer Birgitte Gorm Hansen og meditationslærer Svend Trier, som begge har modtaget træning i Big Mind processen af den amerikanske zenlærer Genpo Roshi.

Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

kim og eckhart uden hvid streg

"All the things that truly matter - beauty, love, creativity, joy, inner peace - arise from beyond the mind" - Eckhart Tolle

 

Deepening Presence - Awakening to the Timeless Dimension of Life

3-dages retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng den 21. - 24.09.2017 ved Oslo Fjord, Norge. Early bird price inden den 15. maj

 

Det er en glæde at kunne fortælle at Eckhart Tolle og hans partner Kim Eng kommer tilbage til Skandinavien til september for at lede et 3-dages retreat på Oslofjord Konferencecenter et par timer udenfor Oslo i dejlige omgivelser lige ved fjorden. Dette er en unik lejlighed til at åbne sig for nuets kraft og give sig selv lov til bare at være og samtidig opleve Eckhart Tolle live, når han deler af sin visdom og humor og sit specielle nærvær. Desuden vil hans partner Kim Eng lede sessions, bl.a. med yoga, tai chi og bevægelse - et særligt program hun kalder "Presence Through Movement". Ind imellem vil der også være tid til at vandre i de skønne og fredfyldte omgivelser ved Oslo Fjord. 
Tilmelding/nærmere information: Denne retreat organiseres som et fælles projekt af Visjon Magazine, Norge, Quantum Seminars, Danmark, og Spread the Word, Sverige. Der bliver ingen arrangementer med Eckhart Tolle i Danmark i år. Du kan tilmelde dig kurset og finde detaljeret information på fl. hjemmeside: www.eckharttollenorway.com  Hurtig tilmelding tilrådes! 

 

 

 

 

hoejstrupgaard lille fil


“Meditation is the only intentional human activity which at bottom is about not trying to improve yourself or get anywhere else, but simply to realize where you already are.”  - 
Jon Kabat-Zinn

 

Nærvær, stilhed og åbenhed

 

4-dages nytårsretreat med meditation og yoga den 28.12.2017 - 1.01.2018


Igen i år holder vi nytårsretreat på det smukke og fredfyldte kursussted Højstrupgård (se www.hoejstrupgaard.dk) udenfor Helsingør. Kurset er en lejlighed til indre fordybelse og fornyelse og til at give slip på det gamle år og byde det nye og ukendte velkommen. Hovedvægten vil være på meditation og yogaøvelser, spørgsmål-svar sessioner og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse.Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 
      Vi har en times enkle yogaøvelser (alle kan være med)  hver morgen inden morgenmad (fra 7.30 - 8.30) og fokus på meditation, bevidsthed og væren om formiddagen fra kl. 10.15 - ca. 12.30. Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture - f.eks. i den store smukke park, der går ned til Øresund - eller hvile og afkobling på værelset eller i opholdsrum. Fra 15.30 - ca. 17.00 er der igen undervisning med meditation efterfulgt af 1 times yoga inden aftensmaden, som serveres kl. 18.00. Kl. 19.30 - ca. 21.15 runder vi dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog.  

Undervisere: meditationslærer Svend Trier og yoga-lærer Anette Meldgaard    

Tid og sted: Check-in torsdag den 28.12. ml. kl. 16.30 - 17.30. Kl. 18 serveres et let aftensmåltid og vi starter med første møde kl. 19.30. Kurset slutter mandag den 1. januar kl. ca. 14.30. Kursussted: Højstrupgård, Ejler Jensens Vej 1, 3000 Helsingør.

Forplejning: Der vil være mulighed for at få både vegetarisk, vegansk eller normal kost. Normal kost vil i dette tilfælde sige fisk og fjerkræ med grønsager. Højstrupgård er kendt for deres veltillavede, sunde og nærende måltider.     

Samlet pris for kursus, ophold og fuld forplejning: 5700 kr. på enkeltværelse og 5100 kr. per person på dobbeltværelse. Stedet rummer kun et ganske begrænset antal dobbeltværelser med bred dobbeltseng (ikke to adskilte senge) og disse vilfortrinsvis gå til par efter først til mølle princippet. Alle værelser har bad og toilet. Fra den 1. november stiger prisen med 450 kr. per deltager. 

Tilmelding: Mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  og tilkendegiv, om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. For endeligt at sikre din plads bedes du indbetale et non-refunderbart depositum på kr. 1600 til følgende Danske Bank konto: Reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984. Ved afmelding senere end 2 uger inden kurset, vil du kun få halvdelen af det samlede beløb retur. Ved afmelding efter den 21. december gives normalt ingen tilbagebetaling. Vi tilråder hurtig tilmelding, da vores nytårsretreats sædvanlig bliver fuldt bookede.

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin